Page tree

Tisztelt Ügyfelünk!

A Hauszmann Adatközpontunkban 2022.06.30-ig volt lehetőségünk kedvezményes áramár tarifa alkalmazására.


A Hauszmann adatközpontra vonatkozóan 2022.07.01 és 2023.12.31 között a villamos energia alapdíja 114,94 Ft/Kwh-ra módosul.

Az első számla 2022.08. hóban kerül kiállításra - júliusi elszámolási időszakra.

A Victor Hugo adatközpontban a villamos energia alapdíja 2022.12.31-ig változatlan marad.


Az Általános Szerződési Feltételek 11. sz. mellékletében rögzített elszámolási modell alapján a havi áram egységár minden hónapban az alábbiak szerint kerül megállapításra.

A villamos energia vételezés díja havonta minimálisan, korrekciós tényezőkkel változó mértékben kerül megállapításra. Az energiaszolgáltató számlája alapján meghatározott egységár, melyet az áram alapdíj és az egyéb díjak együttes értékének, és az adott hónapban mért fogyasztásnak a hányadosaként határoz meg és számláz a Rendszerinformatika Zrt. felé a szolgáltató. A villamos energia vételezési díj 1:1 aránnyal kerül továbbterhelésre a szolgáltató áramszámlája alapján, kiegészítve a PUE együtthatóval az Önök által felhasznált áram mennyiségével kalkulálva.


Köszönjük eddigi bizalmát és biztosítjuk, hogy partnereinket a jövőben is minőségi és innovatív szolgáltatásokkal, és magas minőségű ügyfélkiszolgálással várjuk!


Üdvözlettel:

Rendszerinformatika ZRt.

  • No labels